RISTOVIĆ ZA TELEGRAF: Čekamo Papalukasa

Papalukasu je dolazak u redove beogradskih "crveno-belih" zanimljiv zbog prijateljskih odnosa Zvezde i Olimpijakosa, za koji je igrao u dva navrata

  • 0

Mogući dolazak Tea Papalukasa u redove Crvene zvezde izazvao je veliko uzbuđenje među simpatizerima kluba sa Malog Kalemegdana. Iako već veteran, 35-godišnji Papalukas bio bi sigurno najveće ime od svih stranaca koji su ikad došli u neki srpski klub. U želji da saznamo kako stvari teku, nazvali smo sportskog direktora "crveno-belih" Davora Ristovića.

 

- Mi smo pokazali interesovanje za Papalukasa, čuli smo da je slobodan i kontaktirali smo sa njegovim menadžerom. Sigurno bi bio veliko pojačanje. On je jedan od najboljih evropskih košarkaša u poslednjoj dekadi - rakao je Ristović za Telegraf.rs.

 

- Papalukasu je priča interesantna zbog prijateljskih odnosa Crvene zvezde i Olimpijakosa. Ipak, ostavio je neko vreme da sečeka i da vidi i druge opcije. Ne postoji neki definitivan rok za odluku. Mi razmišljamo i o drugim varijantama, ako se ovo ne ostvari - kaže Ristović.

 

Pojavila se informacija da je Papalukas voljan da pređe samo u ekipu koja igra u Evroligi, ali čak i ako je to tačno, učesnici elitnog evropskog klupskog takmičenja uglavnom su kompletirali sastave i moguće je da se za njega neće naći mesto, što bi svakako odgovaralo upravi i navijačima Crvene zvezde.

 

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA