Zvezda: Ne dovodimo Peru Božića, nije bilo ni kontakta

Mediji su nam već doveli Vladu Ilijevskog, Jaku Lakoviča, Aleksandra Rašića... Mi ne demantujemo takve napise jer ne bismo iz novina izlazili - rekao je za Telegraf Davor Ristović, sportski direktor Zvezde

  • 0

Sportski direktor košarkaškog kluba Crvena zvezda Davor Ristović demantovao je navode o potencijalnom dolasku bivšeg Partizanovog kapitena Petra Božića u redove "crveno-belih".

U kratkom razgovoru za Telegraf, Ristović je naglasio da nije realna priča o dovođenju Božića, kog izuzetno ceni i poštuje kao ličnost i sportistu.

- Te informacije su netačne, mi sa Božićem nismo ni kontaktirali. Mi izuzetno poštujemo Peru Božića, i kao ličnost i kao sportistu, ali ova informacija o dolasku u Zvezdu prosto nije tačna - odmah je rekao Ristović, i dodao da nije prvi put ovog leta da mediji plasiraju lažne priče o navodnim transferima u Crvenu zvezdu.

- Novine sada dovode Božića, a već su nam dovele Vladu Ilijevskog, Jaku Lakoviča, Aleksandra Rašića... Mi najčešće ne demantujemo takve napise jer, kada bismo to radili, ne bismo iz novina izlazili - zaključio je Ristović.

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA