BAJKOVIĆ: Nije bilo penala, nisam ga ni pipnuo!

- Možda je na prenosu izgledalo kao da je penal postojao, ali verujte da nije bilo tako! Nisam srušio Obranjaka, nisam ga ni pipnuo! A i sudija je tek na intervenciju linijskog pokazao na tačku - rekao je Zvezdin golman dan posle eliminacije od Bordoa

  • 1

Na "Marakani" je i dalje tužna atmosfera posle neverovatne eliminacije fudbalera Crvene zvezde od Bordoa. Najtužniji je sigurno golman Boban Bajković, koji tvrdi da nije skrivio penal obaranjem Obranjaka u uglu kaznenog prostora.

- Možda je na prenosu izgledalo kao da je penal postojao, ali verujte da nije bilo tako! Nisam srušio Obranjaka, nisam ga ni pipnuo! Takođe, i sudija je tek na intervenciju linijskog pokazao na tačku - premotava film Bajković.

- Ne znam... Zaista ne mogu da kažem šta bih uradio kada bih se opet našao u toj situaciji. Ovo što se nama desilo biva jednom u sto godina. I dalje ne mogu da verujem da se sve tako povezalo, da prvo Maksimoviću lopta oblajzne preko noge, pa da onaj njihov padne, a da ga nisam ni dirnuo, pa još i da Gufran onako snažno i precizno šutne penal - izjavio je Bajković.

Odluka da krene na loptu, koja je išla od gola u trenutku kada se odbrana vraćala u kazneni prostor, kaže Bajko, bila je instinktivna.

- Učinilo mi se da lopta odskače tako da igrač Bordoa može lako da me lobuje. Jednostavno, u deliću sekunde sam odlučio da pođem ka njemu i da mu skratim ugao, videli ste kako je ispalo. Ne znam šta bih više rekao o tome - rekao je Bajković, i dodao da posle izjednačenja ekipi nije trebalo to da pomisli da je posao završen.

- Ponele su nas emocije kada smo izjednačili, bilo je i suza... Međutim, izgleda da smo prerano počeli da slavimo, a znali smo da igramo protiv ekipe koja je to mogla da kazni. Posle svega možemo da budemo ponosni na sve što smo pružili protiv Boroda. Najvažnije je da se sada izdignemo iznad svega i krenemo ka tituli, koju svi toliko želimo - završio je Zvezdin golman.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA