JANKOVIĆ: Radnički će želeti da iskoristi delikatan trenutak

- Moramo emotivno da se podignemo, da osvojimo bodove i opravdamo podršku koju smo dobili posle eliminacije od Francuza - rekao je trener Crvene zvezde

  • 0

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da prvenstveni duel protiv Radničkog iz Niša dolazi u veoma delikatnom trenutku za njegov tim, ali da je uveren u to da će ekipa uspeti psihološki da se uzdigne nakon bolne eliminacije od Bordoa u plej-ofu za Ligu Evrope.

- Utakmica sa Radničkim stiže u specifičnom momentu, posle dva duela sa Bordoom i zato ona za nas ima ima rezultatski, bodovni, fizički i psihološki značaj. Moramo emotivno da se podignemo, da osvojimo bodove i opravdamo podršku koju smo dobili posle eliminacije od Francuza - rekao je Janković na konferenciji za medije.

On je dodao da je svestan toga da će Nišlije pokušati da iskoriste Zvezdin umor i emotivnu ispražnjenost.

- Oni dugo nisu igrali u elitnom rangu i sigurno je da sa velikim entuzijazmom dolaze u Beograd. Želeće da iskoriste našu situaciju, što je i normalno, ali na nama je da im to ne dozvolimo - poručio je Janković.

U konkurenciji za tim biće povratnik Nenad Milijaš, kao i pojačanje iz Jagodine Ognjen MudrinskiS druge strane, poslednje pojačanje Aleksandar Pantić iz Rada sačekaće narednu priliku za debi.

- Milijaš i Mudrinski su u kombinacijama za sastav. Imamo nekoliko igrača sa lakšim povredama, pa ću morati dobro da razmislim o tome da li da ih stavim u tim, jer ne želim da se neko ozbiljnije povredi - zaključio je Janković.

Utakmica četvrtog kola Superlige između Crvene zvezde i Radničkog igra se sutra od 19 sati.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA