Anži nudi 90 miliona evra za trio iz Benfike

U Rusiji prelazni rok traje sedam dana duže nego u ostatku Evrope i bogati vlasnik Anžija Sulejman Kerimov želi da ojača tim koji pretenduje na titulu u Rusiji i dobar rezultat u Ligi Evrope

  • 0

Vlasnik Anžija Sulejman Kerimov spremio je bombu za kraj prelaznog roka, koji u Rusiji traje sedam dana duže nego u ostatku Evrope. Kerimov će ponuditi portugalskoj Benfiki 90 miliona evra za Aksela Vitela, Rodriga Morena i Nikolasa Gaitana.

Anži se plasirao u Ligu Evrope, u grupu sa Liverpulom, Udinezeom i Jang bojsima i bogati Kerimov želi da se njegova uspešno nosi sa rivalima i na internacionalnoj i na domaćoj sceni, gde su trenutno četvrti na tabeli. Da mu pare nisu problem dokazao je i time što je iz Intera doveo Kamerunca Samjuela Etoa kojem je dao 20 miliona evra godišnje, čime ga je učinio najplaćenijim fudbalerom na svetu.

Za pomenuti trio Benfike interesovali su se Real, Mančester junajted, Čelsi i Juventus, ali niko od njih nije bio voljan da ponudi toliko novca.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA