GLASINA: Drogba se vraća na Ostrvo, na "Enfild"

Promena vlasničke strukture u ekipi iz Šangaja i limitirane finansije usloviće, bar se pretpostavlja, raskid ugovora sa dojučerašnjom zvezdo Čelsija

  • 0

Posle neuspeha čelnika Liverpula da do 31. avgusta potpišu ugovor sa nekim od napadača, na Ostrvu se sve glasnije spekuliše sa imenom Didiea Drogbe i njegovim dolaskom po "hitnom postupku".

Ideja je interesantna, ali za sada deluje da reprezentativac Obale Slonovače nije zainteresovavan.

- Svaki igrač za koga mislim da bi mogao da pomogne biće dobro ispraćen - rekao je trener "crvenih" Brendan Rodžers upitan da prokomentariše vest o mogućem dolasku nekadašnje zvezde Čelsija.

Podsetimo, po završetku sezone i osvajanja Lige šampiona Drogba je u Šangaju (Kina) potpisao unosan ugovor sa ekipom Šenhua, ali je, bar tako tvrde u najmnogoljdnijoj zemlji sveta, isti raskinut zbog vlasničke transformacije u klubu. Naime, nova uprava nije htela da na platnom spisku ima tako skupog igrača.

Analitičari na Ostrvu priznaju da nemaju pouzdanu informaciju, ali se slažu da opcija nije realna, jer Drogba želi da poslednji ugovor bude finansijski jak, ali i da Liverpul nije u stanju da mu sa ovim slovom u ugovoru izađe u susret.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA