Dario Šarić u Splitu?

Jedan od najtalentovanijh mladih košarkaša, želja čelnika Partizana, možda se iz Španije vrati, kao pozajmljeni igrač, u ABA ligu, u redove Splita

  • 0

Dario Šarić, jedan od najtalentovanijih evropskih košarkaša, za čije je usluge ovog leta bio zainteresovan i srpski šampion, na dobrom je putu da ponovo zaigra u Jadranskoj ligi. Nekadašnji član Zagreba, 18-godišnje krilo sada je igrač Bilbaa, a u sledećoj sezoni bi mogao da igra za Split.

Ukoliko do realizacije dođe, Šarić bi u najveći grad Dalmacije došao na jednogodišnju poziciju, a da se pregovori vode potvrdio je i Nikola Vujčić, direktor "žutih".

- Ne volim da prejudiciram, ali je istina da samo razgovarali i njegovoj porodici rekli šta možemo, a šta ne. Nama u Splitu bi bila čast i zadovoljstvo da pomognemo u njegovom razvoju i nemamo nikakav problem s time što bi Dario bio na pozajmici - izjavio je za hrsport.hr Vujčić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA