Jovanović i Pera Božić bolji od Vujoševića, novi poraz Partizana

Košarkaši Partizana u Beogradu izgubili i četvrtipripremni susret. Od naših šampiona sada bio bolji ukrajinski Donjeck koji ih je dobio sa 72:68

  • 0

Period uigravanja srpskih košarkaških šampiona je, bar što se rezultata prijateljskih utakmica tiče, veoma "bolan" i težak. Posle tri poraza i jedne pobede nad Mega Vizurom izabranici Duška Vujoševića su izgubilio od ukrajinskog Donjecka sa 68:72 (15:15, 23:18, 12:21, 18:18).

Dakle, meru je "učitelju" uzeo i "učenik". Naime, trener "tigrova" iz Donjecka je Vlade Jovanović, dojučerašnji trener crno-belih i naslednik Duška Vujoševića. Donjeck se do nedelje pripremao na Zlatiboru, a tamo je na prvoj utakmici, protiv ruskog Jeniseja igrao i Pera Božić. Doskorašnji kapiten je igrao i protiv crno-belih upisavši dva poena!

Partizan mt:s imao je dvojicu igrača sa dvocifrenim učinkom - Vestermana sa 17 i Gagića sa 13. Gordon, Milosavljević i Bogdanović su dali po devet poena, Čakarević osam i Miljenović tri. Čekovski, Bešović, Marinković i Đekić se nisu upisali u listu strelaca.  Ekipu Donjecka predvodili su Mališ sa 15, Ivanov sa 14 i i Maraš sa 12 poena.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA