RONALDO: Pare? Nisu one problem!

Portugalac na Tviteru napisao da će vreme pokazati da novac nije razlog njegovog nezadovoljstva u Realu

  • 2

Najbolji fudbaler Reala Kristijano Ronaldo rekao je da novac nije razlog njegovog nezadovoljstva, i poručio navijačima da lojalnost klubu nikad neće biti dovedena u pitanje.

- Optužen sam da želim više novca, ali jednog dana će biti potvrđeno da to nije razlog mog nezadovoljstva. U ovom trenutku želim da poručim navijačima Reala da moja motivacija, posvećenost i želja da osvojim sve titule neće biti sporna - napisao je Ronaldo na Tviteru.

Ronaldo je pažnju javnosti skrenuo minulog vikenda, kada je posle meča sa Granadom, na kojem nije postigao gol, izjavio da je tužan i da čelni ljudi Reala znaju razlog.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jack

    5. septembar 2012 | 13:51

    e moj cristi,zbog ovako nečeg će leo biti uvek ispred tebe. nije fora biti samo fudbal,treba biti i čovek! idi u anzhi.

  • Aleksandar

    5. septembar 2012 | 11:25

    Zamolio bih urednike ili onog koje napisao ovaj clanak da prvo isprati utakmicu Real Madrid - Granada pa onda da iskomentarise da li je I koliko golova postigao Ronaldo. Dao je dva gola od tri postignuta na toj utakmici, I ni za jedan od ta dva se nije radovao jer je nezadovoljan u klubu. Hvala lepo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA