Simeone i Falkao dele lekcije po Španiji (VIDEO)

Kolumbijac postigao het trik za ubedljivu pobedu Atletika nad Real Sosijedadom

  • 0

Dovođenje Dijega Simeonea na klupu je preporodilo madridski Atletiko. Jorgandžije su večeras pružili jop jednu sjajnu partiju, a blistao je trostruki strelac Radamel Falkao. U gostima su deklasirali Real Sosijedad sa 4:0 i najavili beg iz dojeg dela tabele.

Od dolaska "El Čola" Simeonea, Atletiko je pobedio u dve utakmice i jednu odigrao nerešeno uz gol razliku 7:0! Ono što je najbitnije je da je novi trener probudio 40 miliona evra vrednu letošnju akviziciju Radamela Falkaoa. "Tigar"je počeo da rešeta mreže kao što je to radio prošle sezone u dresu Porta. Jedan gol Kolumbijca sa bele tačke u 3. minutu i dva iz igre u poslednjih deset minuta utakmice obezbedili su Atletiku tri boda iz San Sebastijana. Falkao je u 16 prvenstvenih mečeva postigao 14 golova!

Pored Kolumbijca u listu strelaca se "udenuo" i mladi napadač Adrijan. Bila je to prva gostujuća pobeda "kolčinjerosa" u ovoj sezoni Primere.

U mečevima odigranim ranije, Espanjol je deklasirao Granadu sa 3:0, dok je Hetafe slavio sa 2:1 u gostima kod Rasinga u Santanderu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA