Real Madrid nosi zelene dresove u Ligi šampiona! (FOTO)

Fudbaleri "Kraljevskog kluba" će u Ligi šampiona na gostovanjima nositi zelene dresove umesto tradicionalnih belih na zahtev sponzora i prozvođača dresova, "Adidasa"

  • 1

Fudbaleri Real Madrida na gostovanjima u Ligi šampiona nosiće zelene dresove koje proizvodi njihov sponzor "Adidas". Ljudi iz poznate marke sportske opreme dogovorili su se sa ljudima iz "kraljevskog kluba" da ove sezone Madriđani nastupaju u zelenoj opremi, a ne u beloj kao što je to bio slučaj svih prethodnih godina.

Treća garnitura dresova Real Madrida prošle godine bila je crvene boje. Pored nje, fudbaleri španskog kluba igrali su i u crnim dresovima na ponekim gostovanjima. Inače, poznati su njihovi dresovi bele boje u kojima Real nastupa od 1902. godine.

Najbolji fudbaler Reala Kristijano Ronaldo najverovatnije neće imati priliku da obuče zeleni dres jer zbog nezadovoljstva želi da ode iz kluba, a pregovori sa Mančester sitijem već su u toku.

 

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    5. septembar 2012 | 14:54

    Cuj ronaldo nece biti u prilici da ga nosi? Prelazni rok u evropi je zavrsen, transfer i da ga bude ne moze pre zime.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA