Nikola Petković u Hapoelu iz Tel Aviva

Donedavni defanzivac "crveno-belih", sa kojim je Zvezda raskinula ugovor sporazumno još na početku priprema, potpisao ugovr na jednu sezonu, sa mogućnošću produženja za još dve

  • 0

Defanzivac Nikola Petković (26) nije uspeo ni u drugom pokušaju da se nametne kao standardni prvotimac u redovima beogradskih "crveno-belih", ali bio je uspešan u pronalaženju angažmana u inostranstvu. Petković je novi član Hapoela iz Tel Aviva, a ugovor je potpisan na jednu sezonu sa mogućnošću da se produži za još dve.

Levi bek je sporazumno raskinuo saradnju sa Crvenom zvezdom, još na početku priprema, kada se njegovih usluga odrekao, sada već bivši trener, Robert Prosinečki.

Pored Petkovića, Hapoel je dodatno pojačao defanzivu dovođenjem Tomera Ben-Josefa, koji je nastupao za Beitar.

Klub iz Tel Aviva ostvario je dva trijumfa u dva odigrana kola u nacionalnom šampionatu. Hapoel će, pored juriša na titulu u Izraelu, igrati u B grupi Lige Evrope, zajedno sa Viktorijom Plzen, Akademikom i Atletiko Madridom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA