BAJKOVIĆ: I dalje gledam usporeni snimak iz Bordoa!

- Možda nam se u nedelju protiv Radničkog "vratio Bordo", kad smo u 90. minutu stigli do pobede, iako sam mislio da će biti nerešeno. Sve je to fudbal - sabira utiske Bajković

  • 0

Golman Crvene zvezde Boban Bajković bio je junak kvalifikacione revanš utakmice za Ligu evrope kada je briljirao u penal seriji na Kipru protiv Omonije. Odlučnu partio pružio je i u poslednjem kolu kvalifikacija protiv Bordoa u Beogradu, ali je postao tragičar u Francuskoj kada je skrivio penal u 93. minutu i Zvezdu koštao takmičenja u evropskom takmičenju.

- Izvukli smo pouke. Naučili smo da fudbal traje dok sudija ne odsvira kraj. Zagrlio sam Mikića na 2:2 u Bordou misleći da je sve gotovo, ali sam se prevario. Šteta - rekao je Bajković.

Za zvaničan portal Crvene zvezde Bajković je dodao i da tvrdi da nije napravio penal u Bordou.

- Nisam lud da uklizavam u šesnestercu! Tvrdim da nije bio penal. Mnogo puta sam gledao usporen snimak i jasno se vidi da je počeo da pada pre kontakta sa mnom. Sad je, nažalost, kasno - navodi Boban.

U nedelju je Zvezda pobedila Radnički iz Niša sa 3:2, a debitant Mudrinski je u poslednjem minutu postigao pobedonosni gol za "crveno-bele".

- Možda nam se u nedelju "vratio Bordo",  kad smo u 90. minutu stigli do pobede, iako sam mislio da će biti nerešeno. Sve je to fudbal. Utakmica je bila jako teška. Svi smo premoreni. Dobro će nam doći pauza zbog utakmica reprezentacije - zaključio je Bajko.

Crvena zvezda naredni meč u Jelen Superligi igra 15. septembra protiv Radničkog u Kragujevcu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA