Tripković i Virtus ponovo blizu dogovora

Obnovljeni pregovori srpskog košarkaša i tima iz Bolonje, a pre eventualnog sporazuma Tripković će morati da odradi nekoliko treninga, da bi se Italijani uverili u njegovo zdravlje posle operacije kukova

  • 0

Saga Urosa Tripkovića i bolonjskog Virtusa  nastavlja se. U samo tri dana Tripković je bio blizu Bolonje, pa je izgledalo da od dogovora neće biti ništa pošto su pregovori prekinuti, da bi u četvrtak ponovo bio uspostavljen kontakt dve strane.

Kako prenose italijanski mediji, srpski košarkaš i Virtus ponovo su blizu dogovora i očekuje se da pre potpisa ugovora nekadašnji košarkaš Partizana odradi nekoliko probnih treninga kako bi se čelnici kluba uverili u njegovo fizičko stanje posle jednogodišnje pauze zbog operacije kukova.

Nakon što su pre nekoliko dana obe strane izrazile veliki interes saradnju, pregovori su u sredu prekinuti i činilo se da od dogovora neće biti ništa.

Problem je, kako su preneli mediji na Apeninima, nastao zbog toga što je Tripković insistirao da u ugovoru ima klauzulu po kojoj bi bio slobodan da napusti Bolonju onog trenutka kada bi dobio ponudu nekog evroligaškog kluba, što su vodeći ljudi Virtusa odbili.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA