Lukić na sastanku kod Vučića

Aktuelni predsednik Zvezde ima podršku SPS-a, a u razgovoru s prvim čovekom Naprednjaka trebalo bi da dobije saglasnost da ostane u klubu i bude deo i nove Uprave, doduše s novom ulogom i zadacima

  • 0

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić sastaće se tokom vikenda sa prvim čovekom SNS-a Aleksandrom Vučićem u vezi sa sastavom budućeg novog rukovodstva "crveno-belih". U novoj upravi "crveno-belih" će, prema saznanjima Blica, biti mesta i za aktuelnog predsednika.

Iako je pre samo nekoliko dana bilo gotovo izvesno da će napustiti Crvenu zvedu, Vladan Lukić je poslednjih dana dobio podršku vrha SPS-a da ostane, a za to se najviše zalažu funkcioneri ove stranke koji su bliski Zvezdi - predsednik SD Petar Škundrić, kao i Aleksandar Antić i Dušan Mrakić. Lukić je inače potpredsednik opštine Sopot, na čijem čelu je već 24 godine socijalista Živorad Milosavljević.

Lukiću sad predstoji razgovor s Vučićem koji se zauzeo da pomogne "crveno-belima" i već je obavio razgovore sa Draganom Džajićem i prvim čovekom NIS-a Kirilom Kravčenkom.

- Lukić ima podršku SPS-a, a u razgovoru s Vučićem trebalo bi da dobije i saglasnost SNS-a da ostane u klubu i bude deo i nove Uprave, doduše s novom ulogom i zadacima, a on sam bi trebalo Vučiću da iznese šta misli kako može da pomogne - rekao je za Blic dobro obavešteni izvor, blizak zbivanjima u Ljutice Bogdana.

Jedan od prvih Lukićevih koraka u tom pravcu je jučerašnja isplata jedne zaostale plate zaposlenima u Radnoj zajednici, dok će ostatak duga biti isplaćen u narednim nedeljama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA