NINKOVIĆ EVRO GOLOM SPASAO "ORLIĆE": Remi kao pobeda! (VIDEO)

Mladi fudbaleri Srbije u pretposlednjem kvalifikacionom duelu za EP u Izraelu naredne godine, igrali nerešeno sa Dancima (1:1), nakon evro gola Ninkovića i tako osigurali prvo mesto u grupi

  • 0

"Orlići" do ovog kola nisu imali poraz, sjajno su igrali i imali dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirane Dance. Remi je odgovarao za sigurno prvo mesto i pred meč sa Makedonijom. Cilj je odrađen, prednost sačuvana i već jednom nogom u baražu za Izrael.

Utakmica velikog uloga igrala se u Alborgu. Strepeli su "orlići" skoro do samog kraja.

Danci su bili bolji u prvom poluvremenu, više su pretili, držali loptu, bili opasniji. Na kraju krajeva postigli i gol.

Simon Makienok je u 36. minutu nadvisio odbrambene igrače Srbije i kaznio prethodne promašaje Kojića. Sve je išlo u savršenom redu za Dance, ali ne i za naše mlade.

U 64. minutu dogodio se, izgleda, glavni momenat kada je debitant Ninković zamenio upravo Kojića. Najbitniji jer je upravo mladi fudbaler Partizana u 84. minutu zategao nogu i sjajno opalio po lopti sa skoro tridesetak metara. Golman je loptu propratio samo pogledom, a ona je završila ispod prečke u suprotnom uglu.

Taj gol je slomio Dance i do kraja su samo nekoliko puta "bunarili" loptu, ali nisu ništa uspeli, i Srbija je sačuvala prednost do kraja nad glavnim konkurentom za prvo mesto u grupi.

Mlada reprezentacija Srbija igra poslednje kolo u ponedeljeak, 10. septembra u Kruševcu protiv Makedonije. Našima će pobeda doneti prvo mesto i odlazak u baraž za EP u Izraelu naredne godine.

(D. Grbović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA