Hteo Noletov autogram, završio u zatvoru!

Ekvadorski turista Damijan Proano upao je na teren, a njujorško obezbeđenje odmah je reagovalo i uhapsilo ga. Okružni tužilac rekao je da posle onog što se desilo Moniki Seleš niko ne želi da rizikuje

  • 0

Fan Novaka Đokovića iz Ekvadora Damijan Proano (40) uhapšen je na Ju-Es openu kada je pokušao da uzme autogram od drugog tenisera sveta!

Ekvadorski turista upao je na teren, a njujorško obezbeđenje je odmah reagovalo i uhapsilo ga. Proano nije uspeo ni da se približi Đokoviću, a trenutno se suočava sa optužbama da je upao na teren na velikom sportskom događaju.

- Nikada ne možete biti previše oprezni, pogotovo kada je u pitanju bezbednost. Svi se dobro sećamo šta se dogodilo Moniki Seleš 1993. godine. Proano je optužen za ilegalan ulazak u prostor koji je predviđen za igrače za vreme sportskog događaja, odnosno na kraju meča između Đokovića i Varvinke - rekao je Ričard Braun, okružni tužilac u Kvinsu.

Kako je objasnio , zakon koji brani gledaocima da uđu u prostor namenjen sportistima donesen je 2003. godine, nakon što je gledalac ušao na parket za vreme meča Njujork Niksa kako bi malo popričao sa igračima.

Za razliku od Ekvadorca, dečaku iz Njuorka koji je viknuo Đokoviću: "Udaj se za mene!" dozvoljeno je da izađe na teren i razmeni nekoliko udaraca sa svojim idolom.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA