OVO JOŠ NISTE VIDELI: Siniša Mihajlović u dresu zagrebačkog Dinama

Fotografija je snimljena u septembru 1987. godine, kada su omladinci Dinama nastupali na turniru u Nemačkoj, a deo te ekipe bio je i sadašnji selektor "orlova" Siniša Mihajlović, koji je proglašen za najboljeg igrača turnira

  • 0

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović bio je 1987. godine na pragu prelaska u zagrebački Dinamo, što dokazuje fotografija iz porodičnog albuma Zdenka Kobešćaka, tadašnjeg šefa Omladinske škole "modrih".

Fotografija je snimljena u septembru 1987. godine, kada su omladinci Dinama nastupali na turniru u Nemačkoj, a deo te ekipe bio je i sadašnji selektor "orlova" Siniša Mihajlović, koji je proglašen za najboljeg igrača turnira.

Direktor "modrih" Pero Zlatar želeo je da Siniša Mihajlović ostane u Zagrebu, ali konačnu reč dao je Ćiro Blažević, koji nije hteo da potpiše ugovor sa Sinišom, piše zagrebački "Jutarnji list".

- Već smo kaparisali Radmila Mihajlovića iz Željezničara za iduću sezonu. Sine moj, dva Mihajlovića su previše za Dinamo - navodno je rekao "trener svih trenera", koji je nekako u to vreme iz Dinama oterao Roberta Prosinečkog, pa ispada da je jedan od zaslužnijih za to što se Crvena zvezda četiri godine kasnije popela na vrh Evrope i sveta, jer joj je praktično poklonio dvojicu najboljih igrača iz zlatne generacije.

(Telegraf.rs / Jutarnji list)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA