LUDA ŽURKA! Novak deo koreografije planetarnog dens hita! (VIDEO)

Na "Dečjem danu" Ju-Es opena naš igrač bio je vrlo aktivan tokom nastupa pevačice Re Jepšn, što je oduševilo prisutne na stadionu "Artur Eš"

  • 0

Žurka ne može bez Noleta! Planetarni dens hit "Call me maybe" pevačica Re Jepšn izvela je uživo pred nekoliko hiljada posetilaca na stadionu "Artur Eš". Spektakularnu žurku obeležilo je i prisustvo Novaka Đokovića, tokom čijeg je treninga sa Mardijem Fišom ova predstava za klince uživo i počela.

Ono što verovatno malo ko od nas može da zamisli da je realno videti, recimo, u Beogradskoj areni u SAD je sasvim normalno.

Svi đuskaju, pevaju, a naš najbolji teniser imao je jednu od važnijih uloga koju je spontano preuzeo u koreografiji. Gurao je kosačicu, oponašao igranje dens timova, koji su organizovano ispratili nastup gospođice Jepšn!

Sve ovo dešavalo se tokom "Dečjeg dana" koji prethodi Ju-Es openu, kada je Novak još jednom pokazao da je najveći šoumen od svih tenisera trenutno! Njegov boravak u Njujorku nedavno je obeležila i komična situacija sa jednim mališanom koji ga je "zaprosio" tokom treninga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA