SEKS GIMNASTIKA! Rumunska olimpijka postala prostitutka da bi vratila dugove! (FOTO)

Florika Leonida po završetku gimnastičarske karijere preselila se iz Rumunije u Nemačku, u prvo vreme radila kao fitnes instruktor, a kad je ostala bez novca počela je da se bavi prostoitucijom

  • 0

Bivša rumunska gimnastičarka Florika Leonida (25), nekadašnja juniorska šampionka Evrope u umetničkoj gimnastici, već nekoliko godina radi kao prostitutka.

Florika je 2007. prestala da se bavi gimnastikom i preselila se u Nemačku, gde je u prvo vreme radila kao fitnes instruktor. Zapala je u novčane probleme, izbačena je iz stana i da bi vraćala dugove počela je da radi kao prostitutka.

Njena porodica nije znala za dramatičnu promenu u njenom životu, a cela stvar otkrivena je kada je neko dojavio novinarima da na sajtu "Erotikapark Ulm" postoji izvesna Ina koja nudi seksualne usluge. Novinari su pronašli klijente koji su prepoznali Floriku.

- Sramota me je. Zbog ovoga moramo da se selimo, verovatno u Kanadu gde živi moj brat - izjavio je postiđeni otac Florike Leonide.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA