ULTIMAT FAJT SPEKTAKL: Bob Sap preti da će pojesti Panajotovića! (VIDEO)

Američki ultimat fajt borac uveren u pobedu protiv Srbina Dušana Panajotovića na spektaklu "Noć šampiona" 15. septembra u hali "Pionir"

  • 0

Amerikanac Bob Sap, jedan od najpopularnijih boraca u ultimat fajtu, stigao je u Beograd, gde će 15. septembra izaći na megdan Dušanu Panajotoviću u spektaklu "Noć šampiona" u hali "Pionir".

Tamnoputi borac, sa nadimkom Zver, tvrdi da je u vrhunskoj formi i očekuje da posle niza poraza konačno zabeleži trijumf i vrati se u svetski vrh.

- Dugo sam se spremao za ovaj meč, a Panajotovića ću pojesti! Gledao sam snimke njegovih treninga, očekujem mnogo udaraca, on je dobar bokser i džudista, ali mu to neće mnogo pomoći protiv mene - izjavio je Sap, koji je snimio i klip u kojem, uz sendvič, jede plakat sa Panajotovićevom slikom koji najavljuje meč u "Pioniru".

- Publika može da očekuje mnogo akcije i uzbuđenja. Ono što jste mogli da vidite u poslednje dve godine nije bila prava Zver, više je ličilo na šou, ali pravog mene videćete protiv Panajotovića, zato sam došao u Srbiju - rekao je 38-godišnji Sap, koji je dosad ostvario 13 pobeda i 14 poraza.

Sap je tokom karijere više bio zabavljač nego ozbiljan sportista, bio je, ne mnogo uspešan, igrač američkog fudbala u NFL-u, pobednik K1 svetskog gran prija u Hirošimi 2005. i osvojio je titulu na međunarodnom šampionatu u rvanju u Japanu 2004. Trebalo je da 2005., takođe u Japanu, odmeri snage sa čuvenim eks-šampionom u boksu, Majkom Tajsonom, ali do meča nije došlo jer Japanci Tajsona nisu pustili u zemlju.  

Sap je snimio 11 filmova, a ima i zvanje magistra farmacije, pa ga mnogi smatraju za najpametnijeg borca današnjice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA