BRUKA ZEMLJE SRBIJE! Srpski paraolimpijci sami prave doček!

Srpski paraolimpijci ostali bez dočeka na balkonu Skupštine, ali se ne predaju - sami prave feštu na kojoj će proslaviti pet medalja i tri svetska rekorda na Paraolimpijskim igrama

  • 2

Pet medalja na najvećoj sportskoj manifestaciji, od toga dve zlatne, tri svetska rekorda i isto toliko srebrnih medalja, učinak su sjajnih predstavnika naše zemlje na Paraolimpijskim igrama. Sve je to bilo i jeste vredno divljenja, ali očigledno nije dovoljno za veliki doček na balkonu.

Ipak, oni nemaju zamerke i njima to nije toliko važno. Uvek sjajno raspoloženi, a kako i ne bi bili posle impresivnih nastupa u Londonu.

Baš zato pozivaju narod Beograda, ali i cele Srbije da dođu na jedan skromni, ali iskreni doček u centru grada. Možda ne kao doček već kao proslavu i jedno veliko druženje.

Srpski predstavnici su iz Londona stigli danas u Beograd. U zgradi predsedništva svečano ih je dočekao predsednik republike Tomislav Niković.

U utorak u podne je u hotelu "Moskva" zvanična konferencija za novinare povodom povratka iz Londona. Sat vremena kasnije, u 13 sati, počinje druženje sa našim paraolimpijcima na Terazijama.

Srpski paraolimpijci su na Paraolimpijskim igrama u Londonu osvojili pet medalja: zlatne novi svetski rekorderi Željko Dimitrijević u bacanju čunja i Tanja Dragić u bacanju koplja, a srebrne Draženko Mitrović u bacanju kugle, kao i stonoteniseri Zlatko Kesler i Borislava Perić Ranković.

Dakle, utorak, 13 sati, Terazije, sami su sve smislili i napravili. Red bi bio da sa njima bude što je moguće više Beograđana i onih koji ih podržavaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA