Vujošević: Valjda je i Partizan nečiji

- Cilj nam je da naši mladi igrači napreduju individualno i timski, da budemo prava ekipa, bez iskakanja, već ekipa velike borbenosti. Nekoliko momaka mogu da budu nova snaga srpske košarke - rekao je trener košarkaša našeg šampiona

  • 1

Duško Vujošević, povratnik na klupu košarkaša Partizana, s nestrpljenjem čeka povratak igrača koji nastupaju u reprezentaciji Srbije kako bi na miru nastavio da priprema tim za sezonu. Sezonu koja neće biti laka ni najmanje.

Posle nekoliko pobeda u prijateljskim mečevima, kostur tima se i nazire, a trener "crno-belih" je za Sportski žurnal izjavio to jest, pitao se između ostalog da li je i Partizan nečiji.

- Cilj nam je da naši mladi igrači napreduju individualno i timski, da budemo prava ekipa, bez iskakanja, već ekipa velike borbenosti. Nekoliko momaka mogu da budu nova snaga srpske košarke, pa se nadam da će neko sa strane to da prepozna i da će se naći finansijska podrška za budžet koji ove sezone zaista nije veliki. Valjda je i Partizan nečiji - konstatovao je Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma neeeeeeeeeeee,....

    11. septembar 2012 | 10:49

    pa naravno da je neciji ,... vlasnistvo je srpskog poslovnog kluba ,... najvecih grobara Srbije ,...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA