JANKOVIĆ: Jedva čekamo žreb!

Selektor mlade reprezentacije istakao da je pobeda nad Makedonijom kruna jedne generacije. Medojević: Najbolja atmosfera u kojoj smo igrali!

  • 0

Pola posla je odlično obavljeno. Mlada fudbalska reprezentacija je ubedljivom pobedom nad Makedonijom u Kruševcu (5:1) potvrdila kvalitet u kvalifikacionoj grupi za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Orliće čeka žreb 14. septembra kada će dobiti rivala za odlazak na Evropsko prvenstvo.

- Zadovoljan sam posle svega. Ovo nije pobeda u jednoj utakmici, već trijumf jedne generacije i potvrda da smo dve gotovo dve godine dobro radili. Naravno, okrećemo se već baražu, odnosno s nesrtpljenjem čekamo ishod žreba - rekao je selektor Aleksandar Janković za zvanični sajt Saveza.

Kapiten selekcije Slobodan Medojević rekao je da je oduševljen podrškom sa tribina u Kruševcu.

- Ovo je ubedljivo najbolji ambijent u kojem smo igrali u Srbiji. Svaka čast navijačima, bila je milina igrati pred njima - istakao je Medojević.

Meč je obeležila partija mladog Miloša Jojića. Dva gola odmah po ulasku u igru u drugom poluvremenu iznedrila su ga u junaka efikasne utakmice.

- Ovo mi je četvrta utakmica u mladoj reprezentaciji i prvi golovi. Možete li da zamislite koliko sam srećan zbog svega. Nadam se da ćemo biti uspešni u baražu i da ćemo igrati na Evropskom prvenstvu u Izraelu - izjavio je Jojić, inače član Partizana.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA