ZVANIČNO: Zloković stiže u Kragujevac

Prvenstveni cilj je da se osvoji Kup Evrope. Napravljena je dosta dobra ekipa, sastavljena od vrhunskih igrača. U svakom slučaju biće interesantno

  • 0

Pregovori su zaključeni, još se čeka potpis da sve bude zvanično – Boris Zloković je, sada je izvesno, novi vaterpolista Radničkog iz Kragujevca! Crnogorski internacionalac već je na putu za Beograd.

- Sutra potpisujem ugovor sa Radničkim, a tada ću početi i da treniram. Dolazim posle dve godine provedene u Pro Reku, oko 150 odigranih utakmica i samo dva poraza. Stižem iz velikog kluba kakav je Reko i organizaciono, i u svakom smislu. Ali, desilo se šta se desilo, moramo da se prilagodimo novoj situaciji. Radnički se zainteresovao za stvaranje vrhunske ekipe, stvara mali ,,drim-tim“ – rekao je Zloković za crnogorsku "Pobjedu".

Pre 14 dana, iskusni Novljanin otkrio nam je kako je ponuda Radničkog primamljiva iz razloga što u Kragujevcu pronalazi idealan prostor za svoje ambicije.

- Zadovoljan sam. Nećemo igrati Ligu šampiona, ali hoćemo Kup Evrope (nekadašnji LEN kup), što je veoma značajno. Neću imati veliki broj teških utakmica. Zato ovu priliku smatram fantastičnom, mislim da sam napravio dobar potez, a videćemo kako će sve odvijati.

Osim Partizana i Zvezde, i Radnički će konkurisati za trofeje na domaćoj sceni.

- Krećemo malo iz pritajenosti. Prvenstveni cilj je da se osvoji Kup Evrope. Napravljena je dosta dobra ekipa, sastavljena od vrhunskih igrača. U svakom slučaju, biće interesantno – ističe Zloković.

U Kragujevac su pre Zlokovića stigli njegov reprezentativni drug Zdravko Radić, kao i Slavko Gak, Đorđe Filipović, Đorđe Bašić, Vojislav Čupić, Dušan Marković, Boris Popović i Igor Lazić, a ovih dana ugovor bi trebalo da potpišu i najzvučnija pojačanja – Vanja Udovičić, Filip Filipović, Damir Burić i Aleksandar Ćirić, dok će trener biti Dejan Udovičić.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA