• 0

PARTIZAN: UEFA opet pooštrila propise, platićemo sve što moramo

- Novina ove godine je uvođenje tromesečnog monitoringa. Sledeći tromesečni period će biti zaključen 30.09.2012. do kada je i bilo planirano u klubu da se izmire sva dospela dugovanja - piše u saopštenju kluba iz Humske

  • 0

Povodom informacije koja je objavljena na sajtu UEFA, a u vezi je sa blokiranjem isplate sredstava za učešće u UEFA takmičenjima, ove godine iz kluba iz Humske stiglo je objašnjenje problema. Saopštenje prenosimo u celosti:
- UEFA svake godine pooštrava propise o licenciranju i finansijskom fer pleju. Novina ove godine je uvođenje tromesečnog monitoringa. Sledeći tromesečni period će biti zaključen 30.09.2012. do kada je i bilo planirano u klubu da se izmire sva dospela dugovanja, a koja su u našem slučaju vezana za poreske obaveze. Partizan ima izvore kroz već zaključene ugovore da izmiri sve dospele obaveze.
Ne treba zaboraviti da postoje potraživanja Partizana prema drugim klubovima za koja je tražena asistencija od UEFA da bi se naplatila, koja i uzrokuju određena kašnjenja u našim plaćanjima. U svakom slučaju, dobijanje sredstava iz UEFA nije ni bilo planirano pre 15.10.2012, tako da se ovde radi o najavi eventualne obustave, a ne o obustavi koja je već stupila na snagu, kako su preneli pojedini mediji. FK Partizan će, kao i do sada, a u skladu sa politikom odgovornog poslovanja, izmiriti svoje obaveze - stoji u pismu kojim su se crno-beli obratili javnosti.
(partizan.rs)Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima