POSLE SVEGA DIŽU GLAS Izgube od Estonije, pa krive medije!?

Miloš Teodosić i Duško Savanović pronašli krivce za loše igre u kvalifikacijama - srpske novinare

  • 0

Odapeli strelu bez ikakvog pokrića. Duško Savanović i Miloš Teodosić su okrivili medije delom za neuspehe u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, gde su na jedvite jade obezbedili plasman u konkurenciji Crne Gore, Izraela, Estonije, Slovačke i Islanda.

Prednačio je u tome Duško Savanović, krilo Efes Pilsena.

- Razumem da se bavimo javnim poslom, razumem i kritiku i sve, ali treba valjda da postoji neka mera. Nismo ispoštovani. Naravno, čast izuzecima - rekao je Savanović posle meča.

Na pitanje na šta konkretno misli, odgovorio je: "Sve".

- Na sve. Na svaku vrstu pljuvanja, priče tabloida koliko je ko zaradio para, s oproštenjem, na gluposti, da ne kažem neku težu reč, a mi smo prolazili kroz takav crni period, da smo gubili, naiđe to - rekao je Savanović.

- Najvažnije od svega je da smo odigrali najbolje kada je bilo najpotrebnije, pod velikim pritiskom i pokazali smo da smo prava ekipa...Najvažnije je da smo otišli na Evropsko prvenstvo, samo to se broji - rekao je Savanović.

TEO: PRITISLI STE NAS!

Za negativnu atmosferu oko košarkaša slično misli i prvi organizator igre Miloš Teodosić.

- Za tu atmosferu ste i vi krivi. I naša je krivica delimično, zbog loših igara, ali bilo je pritisaka pre utakmice, jeste. Svi smo bili svesni da ne smemo da izgubimo - kazao je Teodosić.

Plej CSKA je jedan od onih koje navijači najviše "spominju". Njegova igra koja žestoko oscilira je kako on kaže "takva kakva je" i da on ne može da se menja.

- Iskreno, da nema par momaka koji to prate u medijima, ja ne bih ni znao. Stvarno me ne zanima. Uvek ću biti tu, uvek ću se odazivati pozivima za reprezentaciju. Nekom se sviđa kako igram, nekom ne. Takav sam kakav sam. Voleo bih i ja da nemam neke stvari, ali ne mogu da se menjam - rekao je Teodosić.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA