BAJKOVIĆ: Istetoviraću Robijev lik

"Ono što sam obećao to ću i da ispunim. Osećam manju bol zbog ranijih tetovaža, čim se smiri, uradiću ono što sam najavio"

  • 0

Golman Crvene zvezde Boban Bajković poznat je kao veliki ljubitelj tetovaža, što se i vidi na njegovom prošaranom telu. Nedavno je obećao da će istetovirati lik Roberta Prosinečkog čim im se putevi raziđu, a uskoro bi to obećanje trebalo i da ispuni, saznaje "Sportski žurnal".

Ono što sam obećao, to ću i da ispunim. Ja sam Robiju zahvalan do groba, jer da njega i ove uprave nije bilo ko zna šta bi se desilo sa mnom. Sam Bog zna… Osećam manju bol zbog ranijih tetovaža, čim se smiri, uradiću ono što sam najavio – istakao je čuvar mreže Zvezde.

Najveći problem biće pronaći mesto za novu, pošto Bajko ima više od 20 tetovaža na sebi.

– Ima mesta, ima… Za Robija mora da bude. Jer on je, zaista, preokrenuo moju karijeru. I novi trener Janković, kojeg poznajem od ranije, je izuzetan čovek i stručnjak. Prvi mi je dao priliku, pre četiri godine branio sam u četiri-pet utakmica - rekao je Bajković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA