EVROPA BRUJI: Hrvati i Kiprani namestili meč!?

Hrvati pobedili 55 poena razlike. Kapiten Kiprana negira da se neki igrač kladio na ovaj meč. Hrvati: I tamo je bilo "plus 49"

  • 0

Košarkaške reprezentacije Hrvatske i Kipra su možda odigrale namešten meč na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Sloveniji koji je selekcija "kockastih" pobedila sa neverovatnih 55 poena razlike - 93:38! Evropa je ovu vest u četvrtak prenele kao senzacionalnu, na osnovu izveštaja iz kiparskih medija.

 

U četvtak je poznati košarkaški sajt TalkBasket.net izneo informacije iz kiparskih medija da je na dan utakmice odigrane 18. avgusta tokom dana značajno rasla uplata na obedu domaćina sa više od 50 poena.

 

Ono u šta veruju kiparski mediji jeste činjenica koju svi znaju. Hrvati su imali "samo" 30 poena više na svom kontu pred poslednju četvrtinu, a onda je usledio haos - serija 28:3 koja je donela "sumnjivu razliku".

 

Ipak, razlika u kvalitetu dva tima videla se i u revanšu u Nikoziji - Hrvatska je pobedila 49 poena razlike!

 

Kapiten Kiprana Panajotis Trisokas odbacio je nagađanja da je utakmica nameštena, ali u klađenja veruje?!

 

- Nijedan reprezentativac se nije kladio na ovu utakmicu. Ali, ne možemo da ignorišemo da se neko kladi na utakmioce kiparske reprezentacije. To ne mogu da poreknem.

 

Kiparski košarkaški savez je vrlo blizu odluke da povede istragu o meču u Makarskoj, dok u Hrvatskom "ne veruju" u kavom se kontektsu spominju.

 

- Nikad čuo! I tamo smo ih dobili ubedljiv, s 49 poena razlie. Iskreno ne znam kako ti igrači igraju da bih znao da li su nas pustili - rekao je za Večernji list Željko Drakšić, sekretar tamošnjeg saveza.

 

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA