Sa rijalitija u Liverpul

Uprava "crvenih" sa "Enfilda" ponudila ugovor 16-godišnjem turskom talentu Eminu Altunaju nakon što je u sklopu šou-programa "Princ fudbala" pokazao njihovom podmlatku kako se igra fudbal

  • 0

Učetvovanje u rijaliti programu isplatilo se 16-godišnjem turskom fudbaleru Eminu Altunaju, koji je svojim fudbalskim talentom uspeo da privuče pažnju skauta Liverpula.

U šou-programu pod nazivom "Futbol Prensi" ("Fudbalski princ") učestvovali su talentovani igrači starosti od 14 i 16 godina, a među njima je bio i Emin, koji je zapao za oko skautima "crvenih".

Mladi Turčin koji igra na mestu veznog fudbalera odigrao je odlično na meču protiv podmlatka Liverpula, što je bilo dovoljno za pozivnicu da se okuša u redovima "crvenih".

- Fudbal igram od svoje četvrte godine, to je jedino čime sam hteo da se bavim od malih nogu. Zahvalio bih se svima koji su mi pružili šansu, neću ih razočarati - rekao je Altunaj.

Liverpul ovog vikenda gostuje u Sanderlendu, a "crveni" još čekaju prvu pobedu u novoj sezoni Premijerlige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA