IMA SE, MOŽE SE: Adrijano kupio novu "Mečku" za 700 hiljada funti!

Napadač Flamenga se ponovio sa novim kolima... Ko zna kojim po redu! Imperator je kupio novi "mercedes", koji se posle probe nije svideo napadaču Fluminensea, Fredu

  • 0

Adrijano ne može da smiri svoju ljubav prema skupocenim automobilima. U svom domu, u Italiji, imao je sedam luksuznih vozila. Sada ih ima nešto manje, ali i dalje kupuje.

Mučili su ga, naročito u poslednjih godina, veliki broj izlazaka, pića, žena,  pa samim tim i manjak utakmica i novca. On je znao kako to sredi. Smanjio je svoj vozni park u Italiji! Svoja sportska kola, dva "ferarija", koja je imao dok je igrao za milanski Inter, zamenio je limuzinama, ali takođe luksuznim.

Trenutno, u svojoj vili u Bara di Tihuka, ima četiri automobila i jedan motor, ali želi da se otarasi i jednog od njih. Ipak, poslednja akvizicija dogodila se pre samo nekoliko dana.

Kupio je "mercedes benc CLS 63 AMG", koji je ga je koštao "tričavih" 700 hiljada funti. 

Zanimljivo je da je ta ista kola samo nekoliko dana pre Adrijana, provozao drugi brazilski napadač, Fred, igrač Fluminensea. Fredu se nemačka kola nisu svidela, i on se ipak odlučio za nešto malo skuplji "porše panamera", koji košta 950 hiljada funti. Taj isti "porše" ima i trenutno najveća zvezda brazilskog fudbala, Nejmar.

Posle kažu da se u Brazilu živi loše.

Adrijano je za reprezentaciju Brazila odigrao 48 utakmica i postigao 27 golova, a tokom karijere nosio je dresove Intera, Parme i Rome.

(D. Grbović / Foto: Globoesporte.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA