Otvoren nadograđeni sportski objekat u Požarevcu

Nadograđeni rekreativni objakat u okviru kompleksa Sportskog centra u Požarevcu otvoren je danas uz prisustvo pomoćnika ministra omladine i sporta Zagorke Petrović Zlatanović

  • 0

Zagorka Petrović Zlatanović je rekla da je projekat podrazumevao izgradnju sportskog bloka površine 408,50 metara kvadratnih, svlačionica, tribina, kao i objekte oko sportskog terena.

 

- Ukupna vrednost projekta je bila 38 miliona dinara, od čega je Ministarstvo omladine i sporta, iz sredstava NIP-a, učestvovalo sa 24 miliona, a gradska uprava sa 14 miliona dinara. Ovo je samo jedan u nizu projekata u Požarevcu. Nadogradnjom Sportskog centra objedinjeni su ciljevi definisani strategijom razvoja sporta, a to su da se deci omogući bavljenje sportom, izgradnja odgovarajuće infrastrukture za to, kao i unapređenje uslova za razvoj vrhunskog sporta - rekla je Petrović Zlatanović.

 

Prisutnima se zahvalio direktor Sportskog centra Požarevac Mirko Sojimenović.

 

- Zahvaljujem se Ministarstvu omladine i sporta i gradu Požarevcu na urađenom i očekujem da će mnogo mališana biti korisnici ovog objekta, koji može da služi za primer i drugim sredinama - rekao je Sojimenović.

 

(Tanjug / Foto: pozarevac.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA