Rukometna Superliga počinje bez Zvezde: "Crveno-belima" rok do srede

- "Crveno-beli" imaju rok do srede da potpišu neophodnu dokumentaciju kako bi mogli da se takmiče u eliti - precizirao je Vladislav Jovanović, direktor Superlige

  • 0

Rukometna Superliga u muškoj konkurenciji počinje ovog vikenda. Titulu brani Partizan, a u prvom kolu neće nastupiti Crvena zvezda, koja nije dobila licencu. Problem je papirologija. U registru klubova postoje tri Crvene zvezde - Rukometni klub, Omladinski rukometni klub i Muški rukometni klub. Licencu za takmičenje ima MRK, ali je problem u tome što su ugovori sa igračima sklopljeni pod imenom RK Crvena zvezda.

Klub iz Ljutice Bogdana dobio je rok do srede da reši problem oko papirologije i dugovanja. Na sastanku u Ministarstvu omladine i sporta sa Predragom Peruničićem, državnim sekretarom za sport, čelnici RSS, direktor Zajednice i direktor Superlige nisu mogli da pronađu zajednički jezik sa čelnicima "crveno-belih", ali je dogovoreno da Zvezda dobije još jednu šansu.

- "Crveno-beli" imaju rok do srede da potpišu neophodnu dokumentaciju kako bi mogli da se takmiče u eliti - precizirao je Vladislav Jovanović, direktor Superlige.

Ukoliko do srede ne reše problem, Crvenu zvezdu čeka selidba u niži rang takmičenja.

Superliga, prvo kolo

subota, 15. septembar

Napredak – Vojvodina 17.00

PKB – Vrbas 18.30

Metaloplastika – Rudar 18.30

Radnički – Crvenka Jafa 19.00

Kolubara – Partizan 19.30

Železničar 1949 – Zaječar 19.30

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA