VERMEZ: Naučio sam šta ne smem da radim

Trener Partizana smatra da je prerano napravio treću izmenu, zbog koje je, posle isključenja golmana Petrovića, na gol u poslednjuh 15 minuta morao Stefan Šćepović

  • 0

Trener  Partizana Vladimir Vermezović posle pobede nad Hajdukom iz Kule (5:2) rekao je da je, uprkos ubedljivom trijumfu, video neke stvari iz kojih mogu da se izvuku pouke.

- Hajduk nije došao da se brani, drago mi je zbog toga, i voleo bih da ima više ovakvih ekipa u našoj ligi. Bili smo stegnuti na početku, pa su nam zapretili iz nekoliko kontranapada. Srećom, na vreme smo dali gol i posle je sve bilo lakše. Naučio sam neke stvari koje nisam mogao da predvidim ranije, golman nam je dobio crveni karton, nismo više imali izmenu i morali smo da se snalazimo. To je na neki način i nauk da određene stvari ne radimo pre vremena - rekao je Vermezović.

On je dodao da mu je drago zbog povratka Marka Šćepovića.

- Bilo je evidentno da mu nedostaju utakmice - konstatovao je Vermezović.

Vršilac dužnosti trenera Hajduka Ranko Delić rekao je da je na ishod meča značajno uticao prvi gol, koji je Partizan postigao uz dosta sreće.

- Nesrećno smo primili prvi gol, ubrzo potom i drugi, to nas je iseklo i uticalo na moje mlade igrače. Ipak, na kraju smo nekako uspeli da ublažimo poraz. Okrećemo se seriji teških mečeva u narednom periodu - poručio je Delić.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA