SENZACIJA TRAJE: U Kragujevcu nekada najbrži vaterpolista planete i američki golman!

Bivši reprezentativac Jugoslavije Aleksandar Ćirić od ponedeljka u Kragujevcu. Novi članovi i Amerikanac Stivens i Ćirković

  • 0

Radnički definitivno ide po prvu titulu u svojoj kratkoj, ali burnoj vaterpolo istoriji! Kragujevački klub, koji do pre godinu dana nije imao ni bazen, od nedelje je jači za još nekoliko igrača, među kojima je i najzvučnije ime Aleksandar Ćirić, bivši reprezentativac SR Jugoslavije.

Nekada najbrži vaterpolista planete (njemu je bilo nemoguće oduzeti loptu na isplivavanju) donosi veliko iskustvo u Radnički, koji će naredne sezone juriti dva trofeja u domaćim okvirima, ali i u evropskom kupu, nekadašnjem Kupu LEN.

Kragujevčani su jači za još jednog golmana, jer je u Šumadiju stigao i reprezentativac SAD Endi Stivens. On će moći da bude registrovan pošto će Zdravko Radić, crnogorski golman, dobiti srpski pasoš, ali će najverovatnije braniti samo u evropskim utakmicama.

Konačno, i kapiten Beograda Vedran Ćirković je novi član Kragujevčana, koji ovim transferom najverovatnije zaokružuju priču oko pojačanja.

Podsetimo, članovi Radničkog već su postali Vanja Udovičić, Filip Filipović, Damir Burić, Boris Zloković i pomenuti Zdravko Radić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA