Šveđani kao papagaji: Sudije pomažu Srbiji!

"Sudije se ne usuđuju da sviraju protiv njih" - ističe Henrik Lundstrom zaboravljajući prošlogodišnje skandalozno suđenje na njihovom tlu

  • 0

Kao da se ne sećaju prošlogodišnjeg meča na njihovom tlu kada su sve samo nezasluženo pobedili srpsku rukometnu selekciju, švedski reprezentativci unapred pripremaju alibi za eventualni poraz od Srbije u ponedeljak uveče. Kao i njihove komšije Danci, iz selekcije "tri krune" se pribojavaju pomoći arbitara prema domaćinu u Areni.

- Nema mnogo sudija koje se usuđuju da sviraju protiv Srbije na ovom prvenstvu. Oni su automatski pogođeni od strane 10.000 navijača i mnogo lakše pokažu nekom igraču dva minuta kazne nego kada je potpuna tišina - rekao je desni bek Henrik Lundstrom švedskim medijima.

On je dodao da će srpska reprezentacija zbog toga moći da igra mnogo "čvršću odbranu".

Podsećanja radi, na Svetskom prvenstvu u Švedskoj prošlog januara bio je 28:24 za "vikinge" koji su "orlove" slomili u poslednjih desetak minuta. Tada su sudije našim reprezentativcima isključenja svirali kao "dobar dan", a Šveđane puštali da kampuju na našoj polovini.

Sve se vraća sve se plaća, Srbija bi u ponedeljak uveče sa kamatom mogla da vrati za prošlogodišnji poraz posle kojeg su snovi o polufinalu definitvno bili raspršeni.

(s.m./tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA