HRVATSKA: Manijak ušao u hotelsku sobu i masturbirao pred odbojkašicama!

"Iznad mene je na kolenima bio neki mladić koji je masturbirao nad mojim telom! Bio je go do pojasa. Mogao je da me siluje!", svedoči hrvatska odbojkašica Mateja Rajković, koju su iz Saveza ućutkivali i govorili joj da ne priča o i incidentu u Rovinju?!

  • 0

Skandal neviđenih razmera u Rovinju! U hotelsku sobu, u kojoj su spavale hrvatske odbojkašice, usred bela dana je ušao seksualni manijak i počeo da se samozodovoljava nad njima!

Jedna od prestravljenih odbojkašica koja se u jednom trenutku probudila i ugledala bolesnika ni dan posle nije mogla da dođe k sebi.

- Iznad mene je na kolenima bio neki mladić koji je masturbirao nad mojim telom! Bio je go do pojasa. Sve se dogodilo u sekundi, počela sam da vrištim i to me je spasilo jer je pobegao.

- Ma mogao je da me siluje, da me ubije. Bilo je tri sata po podne - izjavija je Mateja Rajković.

Još neverovatnije deluje savet iz saveza da devojke ne pričaju o ovom incidentu dok ne prođe turnir na kome igraju.

- Rekli su mi da ćutim! Nisam mogla da verujem. Umesto da se to razglasi na sve strane, doživeli smo da nas ućutkuju i samo presele u drugi bungalov. Da ne poveruješ! - očajna je Mateja.

Provalnik je sobu odbojkašica usput "olakšao" i za 50 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA