ZAR ZA OVO PLAĆAMO PRETPLATU? RTS odustao od prenosa Lige šampiona utorkom!

Ne pamti se da Srbija nije mogla da gleda na programu sa nacionalnom frekvencijom Ligu šampiona utorkom. Počnite da se navikavate...

  • 11

Građani Srbije, velika većina, neće moći da gleda derbi meč prvog kola Lige šampiona između Real Madrida i Mančester sitija putem RTS. Razlog? Radio-televizija Srbije nije otkupila prava na prenose utakmica koje se utorkom igraju u elitnom evropskom fudbalskom takmičenju!

Umesto tih mečeva Lige šampiona, ubuduće ćemo moći da gledamo prenose mečeve Lige Evrope!

U prevodu, to znači da će gledaoci koji plaćaju pretplatu Javnom servisu biti u prilici da gledaju jednu utakmicu Lige šampiona sredom i najzanimljivije mečeve drugog po kvalitetu evropskog takmičenja četvrtkom. I to sve na Radio televiziji Srbije koja se diči parolom "Vaše pravo da vidite sve".

"RTS se ove godine opredelio da prenosi oba evropska fudbalska takmičenja (Ligu šampiona i Ligu Evrope) i taj novi paket podrazumeva najatraktivnije utakmice LŠ sredom i najatraktivnije utakmice LE četvrtkom, a to znači da ćemo barem u jesenjem i zimskom delu sezone moći da bodrimo Partizan", glasi saopštenje koje nam je poslala PR i pres služba Radio-televizije Srbije.

Dakle, ljubitelji fudbala, ako nemate pomenutu kablovsku televiziju, nađite drugu zanimaciju utorkom veče! Eto, možda vas žena konačno odvede u šoping...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doma18

    18. septembar 2012 | 17:11

    Ni u Hrvatskoj nije drugačije, kod nas isto nema prijenosa a naš klub igra, žalosno...

  • Max

    18. septembar 2012 | 19:38

    BLAGO JE RECI SRAMOTA!!!!! Uopste nije glupo reci da su SMRADOVI I LOPOVI!!!!! Ne treba ni onih 30% koji placaju, to vise da rade. BOJKOT PLACANJU RTS PRETPLATE!!!! VASE PRAVO DA NE PLATITE NISTA!!!!!!

  • Akis

    18. septembar 2012 | 18:06

    Uuuu, bas ste me obradovali. Gledacu ko covek na Areni u 16:9 formatu bez Ace informacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA