Petriotsi i DŽajantsi u Superboulu

Biće to repriza finalnog meča NFL iz 2008. kada su NJujorčani naneli prvi poraz u sezoni ekipi iz Bostona

  • 0

U finalu NFL igraće ekipe Nju Ingland Petriotsa i Njujork Džajantsa u reprizi Superboula iz 2008. Patriotsi su do svog šestog učešća u završnom meču sezone stiglu savladavši u finalu AFC konferencije Baltimor Rejvense 23:20, nakon što je kiker Bili Kandif promašio fild gol za produžetak, 11 sekundi pre kraja. Bio je to prvi njegov promašaj u poslednjoj četvrtini nakon pet godina i skora 16-16.

- Bio je to udarac koji sam izveo verovatno hiljadu puta tokom karijere. Izašao sam i promašio, dešava se – rekao je Kandif.

Upravo je kiker Džajantsa Lorens Tajns odveo njujoršku ekipu u Superboul pošto je pogodio fild gol sa 31 jarda sredinom produžetka protiv San Francisko Fortinajnersa.

Superboul je na programu 5. februara u Indijanapolisu. Biće to sudar najboljeg napada (Patriotsi) i najbolje odbrane lige (Džajantsi) i duel dva trenutno najbolja kvoterbeka – Toma Brejdija i Ilaja Meninga. Ilaj će imati priliku da po broju titula pretekne starijeg brata Pejtona, baš na „njegovom“ Lukas Ojl stadionu gde domaće mečeve igraju Indijanapolis Koltsi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA