PRAVILA, PRAVILA: Crveni rukavi ga koštali 5.250 dolara

Kornerbek San Franciska Tarel Braun platiće više od 5.000 dolara samo zato što je prekršio strogo pravilo "NFL uniformi i opreme", koja se inače menjaju od utakmice do utakmice

  • 0

Kornerbek San Franciska, ekipe "49ers" Tarel Braun, kažnjen je od strane NFL organizacije sa 5.250 dolara samo zato što je na poslednjoj utakmici ispod dresa nosio majicu sa dugim rukavima crvene boje!

Da sve bude "ozbiljno", Braun je od čelnika lige dobio poduže pismo u kojem mu se obrazlaže odluka komisije, a suština je da nije smeo da nosi crvenu majicu "pošto je rezervana boja tima iz San Franciska bela"!

Tarel je prekršio pravilo "NFL uniformi i opremi" koji eksplicitno kaže da "oprema i dresovi moraju da budu u boji koja je dogovorena na taj dan".

E, sada, kornerbek "49ers" je pismo stavio na svoj Tviter nalog, ali nije video da na njemu postoji šifra i lozinka za NFL odeljenje koje prima "žalbe"?! Ovakav propust će ga dodatno koštati. Tek da se zna, Braun će ove sezone inkasirati 800.000 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA