Partizan u Fuenlabradi: U petak spektakularan susret!

"Crno-beli" u hali u kojoj su pre 20 godina započeli osvajanje Evrope igraju prijateljski meč protiv španskog prvoligaša

  • 0

Košarkaši Partizana otputovali su u Španiju, gde će u petak odigrati prijateljski meč sa klubom iz grada koji je klubu iz Humske ustupio halu pre 20 godina kada su se popeli na krov Evrope.

Prijateljski odnosi dva kluba neguju se već dve decenije, a sutra uveče će imati ispisanu novu stranicu.

Te sezone Partizan je imao fenomenalnu podršku navijača iz Fuenlabrade, koji su čak i u duelu sa Huventudom navijali za "crno-bele".

Posle 20 godina prvi put tim Partizana igra prijateljsku utakmicu sa košarkaškim klubom Fuenlabrada, i prvi put će se nova generacija Partizana naći u hali Fernando Martin, da pozdravi publiku koja je pre tačno 20 godina bodrila njihove prethodnike do najsjajnijeg trofeja u istoriji kluba.

U ekspediciji se nalaze i dva igrača koji su te 1992. godine bili deo "Partizana iz Fuenlabrade" - sadašnji predsednik "crno- belih" Predrag Danilović i poslovni direktor Mlađan Šilobad.

Meč će početi u 20.30 sati, a čitav događaj u Fuenlabradi održava se pod sloganom "1992 - 2012 Veinte años de nuestra Copa de Europa" ("1992 - 2012 Dvadeset godina od našeg Kupa Šampiona Evrope").

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA