Oporavak Dimitrijevića ide po planu, uskoro na terenu

Dimitrijević nije igrao protiv Radničkog u Kragujevcu, a propustiće još samo meč protiv Hajduka

  • 0

Vezni igrač Crvene zvezde Miloš Dimitrijević ima problema sa nervom koji povezuje leđa i zadnju ložu. Zbog te povrede popularni "mali Čava" Dimitrijević nije igrao protiv Radničkog u Kragujevcu, a na njega trener Alesandar Janković neće moći da računa ni u subotu na gostovanju protiv kulskog Hajduka.

Dimitrijević, međutim, kaže da oporavak ide brzo i da će od nedelje ponovo trenirati.

- Imao sam stravične bolove, idem na terapije i sada se konačno osećam mnogo bolje. Bolovi su uminuli i verujem da ću se brzo vratiti na teren. Želim potpuno da zalečim povredu, kako bih mogao da pružim maksimum kada se vratim. Ukoliko sve bude u redu, u nedelju ujutro sam na treningu - rekao je Dimitrijević u izjavi za klupski sajt.

Miloš Dimitrijević je uveren da će Zvezda i bez njega u Kuli ostvariti pobedu.

- Prošle godine sam u Kuli odigrao meč na poziciji zadnjeg veznog, pobedili smo (1:0), evrogolom Kadua, koji u subotu zbog povrede neće moći da nastupi. Međutim, uveren sam da ekipa može i bez nas dvojice da ostvari pobedu. Ušli smo u dobar ritam i nadam se velikoj seriji pobeda - zaključio je Dimitrijević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA