MIR SE VRATIO U MILAN: Alegri i Pipo se pomirili

Namerno ili ne, ali u "Milanelu" su se za zvanični sajt, u trofejnoj sali, slikali trener prvog tima i dojučerašnji napadač a sada trener mlađih kategorija

  • 0

Italijanski mediji su posle poraza Milana od Atalante (0:1) u poslednjem kolu Serije A počeli da pišu o velikoj svađi između Masimilijana Alegrija i Filipa Inzagija. "Teške reči" su, navodno, izgovorene, a kako to obično biva u ovako renomiranim ekipama, sve se brzo "zataška" i vrati u normalu.

Tako je i sada, i idila se, ili bar mir, vratio u"Milanelo". Trener i iskusni veteran su se pomirili, i slika kako stoje nasmejani jedan pored drugog, napravljena u trofejnoj sali (kakva koincidencija, zar ne?!), plasirana je na zvaničnom sajtu kluba.

- Bio je to nesporazum i ništa se nije dogodilo. Inzagi je ove sezone prekomandovan u trenere. Radi sa mladim igračima i saradnja prvog tima i klinaca je odlična. Mi smo razmenili mišljenja i nije bilo psovanja, kao što su mediji preneli. Nadam se da će on dugo ostati u timu - rekao je Alegrina šta se Pipo nadovezao rekavši da je "trener sve rekao i da nema šta da dodaje".

Fabrikovana ili ne, vest je obradovala pasionirane navijače "rosonera" koji žude da njihovi ljubimci konačno zaigraju onako kako se od njih očekuje.

(Telegraf.rs, Foto: acmilan.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA