BERLUSKONI: Prodao bih Milan kad bi neko hteo da ga kupi

Predsednik "roso-nera" besan je zbog loših rezultata i sukoba u klubu, Alegri i Inzagi se potukli pred igračima i upravom

  • 0

Kriza drma evropskog velikana Milan, možda i najveća još od 1979. godine, kada je klub jedini put ispao iz Serije A. "Roso-neri" posle četiri kola imaju samo tri boda i još su bez pobede na svom "San Siru", računajući sva takmičenja. Iako iz uprave poručuju da i dalje imaju poverenje u trenera Alegrija i igrače, izgleda da je prvi čovek sedmostrukog šampiona Evrope Silvio Berluskoni izgubio strpljenje, pa je čak posle 0:0 protiv Anderlehta izjavio da bi rado prodao klub samo kad bi našao kupca!

- Ovo je sramota! Prodao bih Milan, samo kad bi neko želeo da ga kupi - besneo je Berluskoni.

Strpljenje su izgleda izgubili i navijači. Najvatrenije pristalice "roso-nera", prema saznanjima italijanske štampe, ne bi imale ništa protiv da klub promeni vlasnika.

Loši rezultati utiču negativno na sve u klubu, što je bio i razlog izbijanja varnica između prvog trenera Alegrija i trenera omladinskog pogona i legende kluba Filipa Inzagija.

Naime, Alegri je svestan toga da mu se klupa mrda, a kao glavni kandidat za njegovo mesto pominje se upravo Super Pipo.

- Miniraš me, hoćeš moje mesto. Ti nisi čovek, nikad nikoga nisi smeo u oči da pogledaš - vikao je Alegri, na šta mu je drugi najbolji strelac u istoriji Lige šampiona samo kratko odgovorio:

- Ti si neozbiljan.

Ozbiljniji sukob sprečili su Alegrijev asistent Filipo Gali i izvršni potpredsednik Galijani, a klub je posle svega izdao neubedljivo saopštenje da nikakvog sukoba nije bilo nego samo "razmene mišljenja".

Milan ovog vikenda gostuje u Udinama, a nepovoljan rezultat mogao bi da zapečati sudbinu Alegrija. Kao jedan od mogućih naslednika, osim Inzagija, pominje se i Đenaro Rino Gatuzo, još jedna legenda kluba, koji, istini za volju, još aktivno igra za švajcarski Sion, ali poznato je da bi on za Milan i njegove navijače učinio sve.

(Telegraf.rs / Izvor: Pres)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA