SERIA A: Fešta u Parmi, Kvaljarela "pogurao" Juventus

Uz tri penala u Parmi, domaći fudbaleri sa Fiorentinom odigrali nerešeno - 1:1. Jovetić za goste u 87. minutu promašio s bele tačke

  • 0

Prava fudbalska fešta viđena je u centralnoj Italiji, gde su Parma i Fiorentina, skoro pa komšijski gradovi, odigrali prvi meč 4. kola Serije A. Akteri su publici na stadionu, ali i onima koji su imali priliku da je gledaju putem TV ekrana, servirali tri penala, ali i samo dva gola. Meč u Parmi završen je bez pobednika - 1:1.

Gosti su prvi došli do prednosti fenomenalnim golom debitanta Fakunda Ronkalje. On je sa više od 25 "zategao" i pogodio mrežu nemoćnog golmana Mirantea. Parma je u 55. minutu prva promašila penal (Vivijano odbranio udarac Valdesa). Tri minuta pre kraja pobedu i tri boda s bele tačke promašio je i Jovetić, a tačku na "i" ipak je stavio Čileanac Valdes, koji je i drugi put šutirao penal. U 91. minutu pogodio je za 1:1.

U Torinu je šampion "čizme" igrao protiv Kjeva, ali i tradicije koja kaže da Juventus poslednjih pet mečeva protiv rivala iz Verone nije dobio. Da ne beše "blic kriga" Kvaljarele, ni šesti uzastopni duel igrači "stare dame" ne bi dobili. On je sa dva brza gola, u 64. i 68. minutu, "razbio bravu" na golu Sorentina, koji je do tada odbranama "frustrirao" sve navijače "crno-belih" na stadionu.

 

Serija A, 4. kolo:

 

Subota:

Parma - Fiorentina 1:1

(Valdes 90+3. - Ronkalja 20.)

Juventus - Kjevo 2:0

(Kvaljarela 64,68.)

 

Nedelja:

Sampdorija - Torino 12.30

Atalanta - Palermo 15.00

Bolonja - Peskara 15.00

Kaljari - Roma 15.00

Katanija - Napoli 15.00

Inter - Sijena 15.00

Udineze - Milan 15.00

Lacio - Đenova 20.45

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA