INTERVJU DUŠAN SILNI: Mnogo sam jak, ko ne veruje nek dođe na sparing!

Bob Sap došao je u Beograd uprkos informacijama "da još ratujemo", a otišao je pun pozitivnih utisaka. Za naše žene je rekao da su prelepe, a da Srbi kao narod imaju dušu

  • 4

Dušan "Silni" Panajotović posle trijumfa nad Bobom Sapom tvrdi da u životu nikada nije bio spremniji! U intervjuu za Telegraf.rs, snažni MMA borac je sumirao utiske posle ekspresne pobede u Pioniru i pričao o budućim akcijama u kojim namerava da nastavi seriju uspeha.

- Pobedio sam uprkos zlim jezicima da neću uspeti. Primorao sam Boba Sapa zvanog Zver, koji slovi za najatraktivnijeg borca na planeti, da tapkanjem ruke o pod preda meč! Izazivam sve neverne Tome, koji misle da nisam spreman, da dođu na sparing meč. Neka se slobodno jave mom treneru Željku Vukoviću,  jer sam u deficitu sa sparing partnerima. Obećavam im da ih neću mnogo povrediti, jer sam pravi sportista - samouvereno poručuje Dušan Panajotović.

Naš borac navodi da je ostvario veliki uspeh samim tim što je uspeo da dovede Boba Sapa u Beograd na meč.

SEPU SU GOVORILI: NE IDI TAMO!

- Svi koji pričaju kojekakve priče, neka za početak dovedu u Beograd svetsko ime poput Sapa. Posle toga možemo da pričamo na istom nivou, a do tada mogu samo da sede u publici! U Americi su ga ubeđivali da ne dolazi u Beograd, puneći mu glavu glupostima da kod nas još traje rat i da se ljudi ubijaju po ulicama. Moj menadžer je morao kao reporter da snima Beograd uživo na ulicama i javnim mestima i da mu šalje snimke kako bi ga uverio da živimo normalno - kaže Panajotović.

Dušan "Silni" ne želi da se upušta u analize da li je pobedio zato što je Sap došao, navodno, nespreman ili je zato što je on bio suviše spreman, kako se komentarisalo posle meča.

- Sap nije nimalo naivan borac.  Ima 300 mečeva u karijeri, tako da nije za potcenjivanje čak i kada je nespreman! Kada sam ušao u oktagon i video gorostasa naspram sebe, kroz glavu mi je prvo prošla pomisao: "Da li će ova gromada odmah da se baci na mene?" Uz podršku prijatelja i publike, bodrio sam samog sebe, ponavljaući: "Ajde, kreni! Samo napred. Napadaj, napadaj!" Za meč sam se spremao sedam meseci i žao mi je što nisam imao prilike da pružim maksimum, jer je borba trajala minut i po - otvoreno priča Panajotović.

Bob Sap je, kako kaže, oduševljen prijemom i provodom u Beogradu.

- Posle meča je bio kratko na proslavi. Žalio se na bolove u glavi i morao je da ode ranije u krevet. Priznao je mojim prijateljima da dugo nije primio tako razorne ručne udarce i pokazivao im da mu je glava otečena. Beograd mu se jako svideo. Rekao je da su naše žene prelepe i da Srbi imaju dušu! Prilikom jedne šetnje kroz Beograd pridružio se klincima koji su hranili pse lutalice i dao im 50 evra da ih zbrinu i sagrade im kućicu -  kaže Dušan, navodeći da mu je žao što nisu imali više vremena za druženje.

MUNJA IZ HRVATSKE SLEDEĆI PADA!

On najavljuje da su njegovi menadžeri u pregovorima sa Stefanom Munjom Lekom iz Hrvatske i da će se potruditi da i njega dovedu u Beograd.

- Meč sa Sapom mi je otvorio velika vata svetske scene i sada se spremam za nove izazove. Očekujem da će sledeće borba u "Pioniru" biti sa Stefanom Lekom. Svakodnevno trenirami i usavršavam ručnu i nožnu tehniku. Počeo sam kao džudista, od svoje osme godine, a sada nadograđujem svoje umeće. Borac MMA, svetske klase mora da bude svestran i da odlično vlada boksom, kik boksom, džiu džicom...  Ovaj sport, kao miks borilačkih veština, polako zauzima primat u odnosu na druge sportove. Popularisaću ga u Srbiji, jer kao sportska nacija imamo velike potencijale - kaže Panajotović na kraju razgovora.

(A. T)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    24. septembar 2012 | 15:19

    ahahaha kako je covek smesan kao cirkus...ahahaha

  • ms cg

    24. septembar 2012 | 19:01

    joj cuj glupana...kome to prica?ko prati ultima fight..mma..itd..zna ko je Sap..obican cirkusant..a Leko ce te istresti iz gaca..razaracu...joj pa i meni je zamalo pukao ekran od tvojih ubistvenih udaraca...

  • budrizan

    24. septembar 2012 | 18:02

    ajmo zemljak,ali malo duze nek draje borba..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA