SRPSKI DERBI: Tadićevim golom Tvente pobedio Đuričićev Herenven

Tvente nastavlja da pobeđuje sve u holandskoj ligi, i to na krilima našeg novopečenog vođe nacionalnog tima Dušana Tadića. U derbiju šestog kola, Tadić je bio strelac protiv Herenvena, za koji igra drugi srpski reprezentativac Filip Đuričić

  • 0

Tvente je pre dve sezone osvojio svoju prvu titulu u holandskoj ligi. Ove sezone očigledno opasno pretenduje na to da u kratkom roku osvoji i drugu.

U prvih pet kola jedini su imali stoprocentan učinak i ubedljivio su prvi na tabeli. To se nije promenilo ni posle šestog kola.

Na noge im je došao Herenven, koji ima vrlo dobru ekipu i Van Bastena za trenera, ali još ne mogu da pronađu pravi ritam.

Ekipi za koju igra Filip Đuričić presudio je njegov saigrač iz reprezentacije Srbije Dušan Tadić koji je u 59. minutu postigao jedini gol na meču, i to s bele tačke.

Tvente posle šest kola vodi na tabeli sa maksimalnih 18 bodova, dok je Herenven i dalje bez pobede, uz po tri remija i poraza.

(D. Grbović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA