ZAKON: Dario Šarić mora da tuži roditelje!

Kao maloletnik ugovor sa Zagrebom umesto njega potpisao je njegov otac, nekadašnji član Draženove Šibenke, ali su zajedno, kako pišu hrvatski mediji, "pronašli manjkavost istog", pošto prema Zakonu na njemu mora da stoji i potpis Centra za socijalnu zaštitu.

  • 0

Jedan od najboljih mladih košarkaša Evrope Dario Šarić, letošnja želja uprave Partizana, i dalje ne zna gde će igrati. U stvari, zna gde ne bi voleo da igra. Dario je pre malo više od dva meseca sve završio sa upravom španskog Bilbaa, ali je "zapelo" oko visine transfera koji njegov, i dalje aktuelni, klub Zagreb traži.

"Mravi" bi da od Španaca uzmu milion evra na ime obeštećenja, a Dario je već nekoliko nedelja u Splitu, gde trenira sa nekadašnjim šampionima Starog kontinenta. U dresu "žutih" bi trebalo da nastupa u ABA ligi, jer je zbog škole, zamolio Bilbao da ga pozajmi. Kako se i dalje ne nazire rešenje na relaciji Trnsko - Bilba, Šarić će, kako bi što pre dobio ispisnicu, na sud "oterati" sopstvene roditelje!

Naime, kao maloletnik ugovor sa Zagrebom potpisao je njegov otac, nekadašnji član Draženove Šibenke, ali su zajedno, kako pišu hrvatski mediji, "pronašli manjkavost istog", pošto prema Zakonu na njemu mora da stoji i potpis Centra za socijalnu zaštitu.

Kako istog nema, ako želi "slobodu", momak koji dve godine nije igrao ozbiljne utakmice bi morao da tuži i roditelje i klub, jer bez parafa ljudi iz "socijalnog" svaki posao maloletnika je ništavan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA