NFL: Sudije poklonile pobedu Sijetlu? (VIDEO)

Sihoksi stigli do pobede (14:12) tačdaunom posle kontroverzne odluke sudija

  • 0

Sijetl Sihoksi iznenadili su Grin bej Pakerse u poslednjoj utakmici trećeg vikenda NFL (14:12). Odlučujući tačdaun postigao je Golden Tejt na pas Rasela Vilsona od 24 jarda u poslednjem napadu kad je vreme već bilo isteklo, ali utakmica će ostati upamćena po kontraverznoj odluci sudija u vezi s tim poslednjim napadom Sijetla.

Pekersi su uložili čelendž jer je po njihovom mišljenju Tejt pre tačdauna izgubio loptu u duelu sa Em Di Dženingsom, tačnije igrač Pekersa je dotakao loptu pre njega, što bi značilo da je napad presečen, a kako je vreme isteklo, bio bi to i kraj utakmice.

Posle desetominutne pauze doneta je odluka da su Tejt i Dženings u isto vreme dotakli loptu a ona u tom slučaju pripada onome ko prvi dotakne tlo nogom. To je navodno bio Tejt, što bi značilo da je tačdaun regularan.

- Nikad u svojoj karijeri nisam video nešto slično - rekao je trener Grin beja Majk Mekarti.

Svoje mišljenje o utakmici izneo je i legendarni kvoterbek Dalasa Troj Ejkman koji je na Tviteru napisao "Kakva sprdnja od utakmice", dok je jedan od najboljih košarkaša sveta Lebron Džejms napisao da "isuviše voli NFL da bi mirno gledao ovakve sudijske greške".

Sijetl je sa rezultatom 2:1 pobegao sa dna zapadne divizije Nacionalne konferencije. Pekersi su sa skorom 1:2 treći u severnoj diviziji iste konferencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA