Zbog otvaranja piva u autobusu izbačen nasred magistrale

Trener zagrebačkog Dinama izbacio je iz autobusa štopera Domagoja Vidu, kada je ovaj otvorio flašu piva

  • 0

U ekipi "modrih" zna se ko je glavni, a nedisciplina i alkoholisanje se ne tolerišu. U autobusu, na putu za Istru gde Dinamo igra meč Kupa Hrvatske protiv ekipe Vrsara, reprezentativac Hrvatske Domagoj Vida dao je sebi oduška i otvorio je flašu piva. Kada je to video trener zagrepčana Ante Čačić, momentalno je naredio vozaču da zaustavi klupski autobus, a Vidu je izbacio na ulicu. 

Ceo incident se desio u Vukovarskoj ulici, koja je jedna od glavnih magistralnih ulica u Zagrebu. Za svoju bahatost, Vida će biti kažnjen i sa 100.000 evra, pa će to mladom štoperu biti verovatno najskuplja flaša piva u životu.

Uprava Dinama se očigledno ne šali kada su u pitanju kazne za veseljake i "alkose". Osim Vide, "modri" su nedavno kaznili i brazilskog internacionalca u svojim redovima, Samira, koji će zbog svojih čestih noćnih izlazaka morati da plati 270.000 evra. Bolje od Vide i Samira prošli su Jerko Leko i Nikola Pokrivač, koji su još početkom meseca izbačeni iz prvog tima jer trener Ante Čačić "u njihovim očima ne vidi želju".

Vida će, međutim, biti u konkurenciji za tim Dinama za derbi meč hrvatskog prvenstva protiv večitog rivala Hajduka, koji se igra u subotu na Maksimiru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA